• 27
 • Dec, 07

100e post – Greatest Hits

Dit is m’n 100e post op dit weblog en het leek me daarom leuk een ‘Greatest Hits’ overzicht te geven van de posts die tot nu toe (sinds 14 juli 2007) hier zijn verschenen. Allereerst komen de 10 best bekeken posts aan bod. Daarna volgen er een aantal posts waar ik het meeste plezier aan beleefde.

Peter’s blog greatest hitsBest bekeken

 1. Long Road Out Of Eden – Eagles
 2. The Pretender – Foo Fighters
 3. Pictures – Katie Melua
 4. Magic – Bruce Springsteen
 5. As I Am – Alicia Keys
 6. Top 40 scheurkalender 2008
 7. Het Plaatjesboek van Leo Blokhuis
 8. Muziek interview Cecile Bol
 9. Anouk – Who’s Your Momma
 10. 7 Manieren om je CD’s te bewaren

Leukste om te maken

 • 7 manieren om je CD’s te bewaren – Hierbij heb ik me uitgeleefd met een net aangeschafte digitale camera, om ervoor te zorgen dat ik CD’s naar eigen wens in beeld kon brengen.
 • Zeg het met kaartjes – Onlangs heb ik de DVD van Love Actually gekocht en ik blijf ondersteboven van de kaartjes scene in deze film. Het blijft een briljante vondst die haar oorsprong heeft in een aantal videoclips.
 • Verlegen glimlach – Geinspireerd door iemand met een verlegen glimlach. De tekst schreef zich daardoor bijna vanzelf.
 • Wordt Amy Winehouse ouder dan 27? – Geen nieuws is goed nieuws voor haar. Alhoewel, deze week vernam ik dat ‘Back To Black’ het best verkochte album in Groot Brittannie is van 2007. Goed nieuws voor haar dus.
 • Groeten uit zonnig Balkonië -Wederom spelen met een digitale camera en photoshop.
 • Waarom ik de Top 2000 niet ga luisteren – Hoewel de Top 2000 een imposante lijst is, ga ik deze niet luisteren. In deze post lees je waarom, en op welke manier ik wel betrokken bij die lijst blijf.
 • Aantal duetten neemt toe – Een vluchtig onderzoek naar de toename per jaar van samenwerkingen in de popmuziek.

Enfin, op naar de 200!

Lezers van dit bericht lazen ook:
-200e post – Greatest Hits Volume 2
-500 reacties – top 10
-Gravatars? Verkrijg je eigen Gravatar in 4 stappen

4 reacties

 1. Gefeliciteerd met de 100e post peter!

 2. yep, dat is een knappe prestatie hoor!

 3. Gefeliciteerd met deze mijlpaal Peter! Ik kijk uit naar je top 2000… 🙂

 4. De 100e alweer, netjes. En dat in een half jaar, dan zul je eind volgend jaar op 300 uit kunnen komen 😉

Reageer op dit bericht!