• 22
  • Oct, 08

Zal Miss Montreal (Sanne Hans) met Just A Flirt doorbreken in Nederland?

Sanne Hans - Miss Montreal - Just A FlirtSanne Hans a.k.a. Miss Montreal is deze week met haar single Just A Flirt op nummer 50 binnen gekomen in de Mega Top 50. We kennen de 24 jarige Sanne o.a. van haar optreden in de Slankie reclame en De Wereld Draait Door.

Mede door deze publiciteit kon ze haar eerste single, Just A Flirt, uitbrengen en ik vraag me af of ze nu aan de vooravond staat van een succesvolle carrière in Nederland.

Slankie reclame video met Sanne Hans

Dit is de Slankie reclame waardoor heel Nederland haar leerde kennen:

Sanne Hans in de Wereld Draait Door

Sanne Hans maakte pas echt indruk op me toen ik haar zag optreden in De Wereld Draait Door. Ze is grappig, adrem, stottert (!) en vooral de nuchtere manier hoe ze daar mee omgaat, dragen bij aan haar charmante uitstraling.

Daarnaast blijkt dat deze studente van  de Popacademie ook nog eens fraai gitaar kan spelen, mooi kan zingen en op het eerste gehoor interessante Engelstalige teksten schrijft.

Enfin, kijk zelf maar hoe ze in DWDD indruk op me maakte:

Een paar weken later was ze weer te bewonderen in DWDD:

Zal Sanne Hans doorbreken in Nederland?

Just A Flirt - single van Miss Montreal a.k.a. Sanne HansOp dit moment heeft Sanne Hans de publiciteit en haar charmes mee. Het komt er nu op aan dat ze van dit momentum gebruik maakt en met een interessant album op de proppen komt. Ik ben daar erg benieuwd naar en hoop dat het vooral een album wordt waarop Sanne door originele teksten een sterke persoonlijkheid weet neer te zetten. De single Just A Flirt (met daarin het a-hole woord) is hiervan een voorbeeld en zal hopelijk succesvol genoeg zijn om velen te laten uitkijken naar dat (vermoedelijk Engelstalige) album.

Wat vinden jullie van Sanne Hans a.k.a. Miss Montreal? Zal ze doorbreken in Nederland?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Adele scoort hit met Make You Feel My Love van Bob Dylan
-Gaat Untouched van The Veronicas eindelijk een hit worden?
-Waarom is Boring van The Pierces nog geen hit geworden?

3 reacties

  1. Aanvulling: Deze week is dit nummer gestegen van 50 naar nummer 23 !

  2. Ik kende haar helemaal niet maar ik zag haar een paar weken terug toen ze dit nummer deed in Cafe het Nonnetje in Amersfoort waar ze samen optrad met de (ook op doorbreken staande 🙂 ) band L.I.N.E. helemaal super! 😈

  3. Super muzikant, leuke persoonlijkheid en een erg goed label (8ball) achter haar dus volgens mij gaat ze het in 2009 ontzettend goed doen. Album is trouwens te gek!

Reageer op dit bericht!