• 27
 • Feb, 09

Waarom is Boring van The Pierces nog geen hit geworden?

Boring - The Pierces singleNothing thrills us anymore
No one kills us anymore
Life is such a chore
When it’s…. Boring

Dit is het refrein van de aanstekelijke Boring single van The Pierces, waarin het Amerikaanse celebrity wereldje geparodieerd wordt.

Bij deze hitgevoelige single uit 2007 vallen vooral het catchy refreintje en de ongeïnteresseerde manier waarop het woord boring gezongen wordt op. Ik verbaas me erover dat ik het nog niet eerder gehoord heb (tot een collega me er onlangs op wees) en vooral dat het nog geen hit geworden is.

De videoclip van Boring

Van de single Boring is deze zwart-wit videoclip verschenen:

(Kijk en luister ook eens naar de ietwat rauwere live versie van dit nummer)

The Pierces – Thirteen Tales of Love and Revenge

Thirteen tales of love and revenge - The PiercesThe Pierces bestaat uit de Amerikaanse zussen Catherine en Allison Pierce, die in 2007 hun derde album Thirteen Tales of Love and Revenge uitbrachten.

Behalve Boring zijn er nog veel meer fraaie popliedjes-met-verfijnde-teksten op dit album te vinden, zoals het semi-macabere Secret, het grappige en onverwachte katte-miauwtje in Kill! Kill! Kill! en Sticks And Stones, waarvan deze must-see thriller clip verschenen is:

Boring wacht op een doorbraak

Ok, indien een verdwaalde DJ/hitspotter dit leest, hier is mijn todo lijstje:

 1. Geef Boring airplay, net zolang tot het een hit wordt.
 2. Breng daarna Sticks & Stones op single uit.

Op deze manier kunnen The Pierces eindelijk doorbreken, iets wat volgens mij al veel eerder had kunnen gebeuren.

Nu je dit toch leest, wat vind jij eigenlijk van The Pierces en deze Boring single?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Welke single van Michael Jackson zal nu worden uitgebracht?
-Not Fair – Nieuwe single van Lily Allen
-Heb jij Rock Lobster van de B-52’s wel eens gehoord?

8 reacties

 1. Hmm, ik vind dat boring nummer een beetje.. boring 😛 .. eigenlijk vind ik het niet, sorry 🙁

  Dat tweede nummer vind ik wel geinig, vooral zonder clip. Met clip erger ik me een klein beetje aan de ladies…Als ik nu gewoon een paar blije mensen op een podium erbij denk, en een relaxed iemand die de bas aan het spelen is die soms gaaf langskomt… check…

 2. Smaken verschillen 😎 Enfin, de video van Sticks & Stones vind ik echt boeiend:
  Ontvoering, aantrekkelijke liftsters, raar snoepje, wandeling door een mais-veld naar een vervallen huis, onderbrekingen in de muziek, en dat alles in een Blair Witch Project achtige camera-modus. Lekker creepy! 😮

 3. @clip: het ging me ook niet om de clip zelf, maar eeuhm… hmm, lastig uit te leggen..

  De feel van het nummer wordt heel anders door die clip. Los van of de clip boeiend is of niet, het nummer interpretteer ik er ineens heel anders door. Net zoals een goed live optreden een nummer gaaf kan maken, en een slecht live optreden juist heel vervelend (en dan dus niet over slecht-spelen, maar slechte podiumpresentatie), kan een clip een nummer een bepaalde hoek induwen. En bij deze clip wordt het wat gelikt oid.

 4. Ik kan me voorstellen dat mannen hier plat voor gaan, vooral met de clip van Boring 😛

  Met of zonder clips: het kan mij niet zo boeien, deze dames.

 5. Oh, dit is echt slecht, maar als reactie op alle it-girls is het wel weer goed.

  Als je dit leuk vindt, vind je Poe nog veel beter.

 6. Mwoah, moet zeggen dat ik beide nummers niet bijzonder interessant vind. En die tweede clip is eigenlijk ondertussen ook wel een gimmick die we al eens gezien hebben (zei iemand daar ‘Smack my bitch up’?)

  Sorry, Peter, niet overtuigd deze keer. 😉

 7. Deze meiden zijn GE-WEL-DIG ! ik ben verkocht en fan! wie weet een site waarop staat wanneer en waar ze live optreden?

 8. ik vind ze echt geweldig! Je moet echt ook even secret luisteren :mrgreen: Die is nog veel beter dan Boring.
  kusje

Reageer op dit bericht!