• 10
  • Oct, 08

Gaat Untouched van The Veronicas eindelijk een hit worden?

Untouched - The VeronicaBijna een jaar geleden werd Untouched van The Veronicas in verschillende delen van de wereld op single uitgebracht, maar het succes ervan viel, behalve in Nieuw Zeeland en Australië (waar de Veronicas vandaan komen) tegen.

Ik had destijds al iets over deze fraaie single geschreven toen ik naar het ‘Hook Me Up’ album‘ luisterde. Toen Untouched een paar weken later op single verscheen was ik toch teleurgesteld door het floppen van dit radio vriendelijke nummer.

Gelukkig lijkt Untouched nu een tweede kans te krijgen, want ik zag het gisteren o.a. voorbij komen in een kijkers-hitlijst op een muziekzender en in een nieuwsrapportage.

Zal het nu wel een hit worden?

Untouched van The Veronicas – de video

Indien je het nummer nog niet kent, hierbij de video:

Over Untouched en de Veronicas

Untouched video van The VeronicaUntouched is het openingsnummer van ‘Hook Me Up’, het tweede album van The Veronicas. Deze Australische tweeling (Jessica en Lisa Origliasso) brak in 2005 o.a. in Australië, Nieuw Zeeland, Belgie en Zwitserland door met de geweldige en mede door Max Martin geschreven 4ever single. Hun debuut album ‘The Secret Life of… werd een van de best verkochte albums van 2005 in Australië.

Ook hun tweede album werd daar een groot succes, maar wist (tot nu toe) Europa helaas niet te beroeren. Dit ondanks prima singles als Hook Me Up, Take Me On The Floor en natuurlijk Untouched.

Untouched van The VeronicaMaar dit lijkt nu te veranderen, omdat Untouched airplay heeft gekregen en ook in de zoekopdrachten van Google weer aan het stijgen is. Misschien waren ze gewoon hun tijd ver vooruit?

Enfin, indien het nummer een hit wordt in Nederland, dan zouden The Veronicas best wel een blijvertje kunnen worden, omdat het ‘Hook Me Up’ album nog veel meer potentiële hitsingles bevat.

Hit of niet?

Wat denken jullie? Zal Untouched een hit worden in Nederland?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Wordt Take Me On The Floor van de Veronicas ook een hit?
-Hook Me Up – Veronicas
-4ever – The Veronicas

Een reactie

  1. Let’s hope so. Dan komen ze eindelijk ook eens in Nederland optreden en ben ik helemaal gelukkig! 😈

Reageer op dit bericht!