• 07
  • Feb, 08

Crazy van Nelly Furtado

Nelly Furtado is een van de meest succesvolle artiesten van dit moment. Nelly FurtadoNa een veelbelovende start met haar ‘Whoa Nelly’ album uit 2000 (en singles als I’m Like a Bird en Turn off the Light) viel haar 2e album Folklore (Powerless, Try en Forca) qua verkoop cijfers weer iets tegen. Toen kwam ze in 2006 terug met haar ‘Loose’ album en scoorde ze haar grootste succes tot nu toe, dankzij hitsingles als Maneater, Promiscuous, All Good Things (Come to an End) en Say It Right. Maarliefst 7 (!) singles van dat album bereikten de Nederlandse top 20.

Loose special edition: Crazy

Loose - Nelly Furtado special editionZoals dat gaat met erg succesvolle albums werd ook van ‘Loose’ een speciale editie uitgebracht, waarop een aantal bonustracks te vinden zijn. Een van deze nummers is haar akoestische cover van Crazy (van Gnarls Barkley). Eerlijk gezegd vind ik haar versie mooier dan die van Gnarls, maar oordeel zelf:

Gnarls Barkley versie

Bij deze ook een versie van Crazy door Gnarls Barkley die er in 2006 een wereldhit mee scoorde. In deze coole versie zie je hem live op de MTV Movie Awards in een Darth Vader kostuum dit nummer zingen. (wel jammer overigens dat je bij deze Imperial voordracht ook een Wookie en Rebel pilots ziet.):

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Nieuwe U2 single – I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight
-Adele scoort hit met Make You Feel My Love van Bob Dylan
-Objection (Tango) – Shakira

Reageer op dit bericht!