• 22
  • Jul, 09

Nieuwe U2 single – I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight

Nieuwe U2 single - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy TonightHet mondvolle I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight is de titel van de nieuwe single van U2.

Eerlijk gezegd vind ik het een van de minder opvallende nummers van het No Line On The Horizon album. Ik was dan ook erg verbaasd toen ik las dat Crazy Tonight de derde single (na Get On Your Boots en Magnificent) van dit album werd.

I’ll Go Crazy video

Rutger wees me op deze mooie en net verschenen tekenfilm video van I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight, gemaakt door David O’Reilly.

Helaas is deze clip alleen op YouTube als ‘Insluiten op verzoek uitgeschakeld’ versie te vinden en normaal gesproken weiger ik dan er iets over te schrijven. Maar omdat het U2 betreft en ik de clip de moeite waard vind, maak ik hierbij een uitzondering door een aantal plaatjes uit die clip en een YT linkje te plaatsen:

U2 - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight videoYouTube Link

Let er even op hoe mooi de clip begint, met het = teken van de album hoes van No Line On The Horizon.

Jouw mening?

Ondanks de fraaie clip ben ik nog niet overtuigd van de sterkte van deze U2 single. Maar wie weet moet het nummer nog groeien in mijn beleving.

Wat vind jij eigenlijk van deze I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight single en de bijbehorende videoclip?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-U2 is terug met de Get On Your Boots single!
-Magnificent – Nieuwe U2 single met het klassieke U2 geluid
-No Line On The Horizon van U2 is weer een klassiek album

Reageer op dit bericht!