• 05
  • Sep, 08

All This Time – Maria Mena’s nieuwe single

Maria MenaDie stem!! Eerder deze week viel ik tijdens m’n werk opeens in een diepe niets-met-werk-te-maken-hebbende concentratie: Op de radio klonk een stem die ik herkende, maar het liedje kende ik niet.
Zou ze terug zijn? De website van de zender deed me glimlachen. Maria Mena is terug!!

All This Time (Pick-Me-Up Song) is de titel van haar nieuwe single die ik op de radio hoorde. Het eerste gehoor gaf me het gevoel van het terugzien van een meid waar je jaren geleden stiekem gevoelens voor hebt gehad.

Zou dat gevoel er nog steeds zijn?

All This Time (Pick-Me-Up Song) video

Gek genoeg was Belly Up de eerste single van haar nieuwe album in Noorwegen, maar dit nummer is nog niet opgedoken op de Nederlandse radar. Enfin, All This Time is een fraaier nummer en inmiddels voorzien van een videoclip:

Zoetig, lief liedje van Maria Mena

All This Time - Maria Mena singleAll This Time is een zoetig, lief liedje van Maria Mena geworden. Lichte organische instrumenten, dromerige melodietjes en vooral die herkenbare stem. De tekst klinkt ook vrij zoetig en doet denken aan een opbeurend stukje uit haar dagboek, omdat het lijkt alsof ze zichzelf toezingt:

Think all the mean girls
that pulled your hair
Are barefoot now
and pregnant, dear
And you write popsongs
and get to travel around the world

En hoe licht en zoet All This Time ook mag klinken, het doet me wel wat, mede omdat haar bijzondere stem een herinnering oproept van eerdere gevoelens.

Maar heeft Maria Mena ‘het’ nog?

Toch vind ik All This Time nog net niet zo indrukwekkend als Just Hold Me, waarmee ze in 2006 een grote hit in Nederland scoorde. En ik vraag me af of hiermee een bepaald gevoel van verliefdheid over is gegaan in een soort comfortabel ‘houden van’, waar ik nog jaren mee vooruit kan.

Ik ben dan ook erg benieuwd naar haar nieuwe album ‘Cause and Effect’, dat aan het einde van deze maand uitkomt, en welk gevoel dan zal overheersen. *Zwijmel* :mrgreen:

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Cause and Effect is het mooie nieuwe album van Maria Mena
-Is Duffy, met de single Mercy, de nieuwe Amy Winehouse?
-Fallin’ For You single van Colbie Calliat

Reageer op dit bericht!