• 15
 • Apr, 08

Welkom terug Dr. Jones!

Dr Indiana JonesEind mei 2008 zal Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Het vorige deel uit deze serie, ‘The Last Crusade’ dateert alweer van 1989 en heeft, net als de twee voorgaande films, miljoenen mensen weten te vermaken.

Ik zal dan ook wel niet de enige zijn die naar dit langverwachte 4e deel uit zit te kijken.

Dr. Jones – The Crystal Skulls

Op YouTube kwam ik deze grappige Dr. Jones video tegen. Ha, nee, dit is niet die van Aqua, maar van een groep die zich de The Crystal Skulls noemt en hiermee een fraaie cover van Mr. Jones van de Counting Crows ten gehore brengt. Hoewel ik de stem van deze zanger iets minder fraai vind, is de tekst wel erg leuk. Doordat de tekst redelijk dicht bij het origineel blijft, doet me deze versie dikwijls denken aan de manier waarop Weird Al Yankovic artiesten parodieert. Kijk en luister zelf maar:

Indiana Jones 4 trailer

Goed, mocht jullie nog niet aangestoken zijn door het Indy virus, wel kijk dan of je deze trailer doorstaat:

Zien jullie ook uit naar deze film?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Perform This Way en het Alpocalypse album van Weird Al Yankovic
-Eerste trailer van de A-Team film – een analyse
-SBS 6 breekt voortijdig m’n film af

4 reacties

 1. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de film! Echter, ik hoorde dat de film in Nederland alleen in een nagesynchroniseerde versie uit zou komen… En dat zou dan weer een behoorlijk domper zijn…

 2. Ik hoop dat dat onzin is Robert!

  Oh, ik ben zo superfan van Indy. En zelfs de kleurtjes zijn authentiek oud! Whoopie, whoopie, whoopie!!!!

 3. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe indy.

  @robert: Ik zou geen goede reden kunnen verzinnen waarom de film nagesynchroniseerd zou moeten worden. Of wellicht verwart men NL met DE 🙂

 4. @jaap-jan: Een reden zou kunnen zijn dat ze een jonger publiek willen aanspreken… Wat dan waarschijnlijk betekent dat we een hele spin-off gaan krijgen aan (semi-) kinder films met de zoon van Indy.

  Then again: ik heb het op slechts 1 plek gelezen en nog nergens bevestiging kunnen vinden. Dus hopelijk valt het idd allemaal wel mee.

Reageer op dit bericht!