• 15
  • Dec, 08

Wat vind jij van Duroc?

Duroc - Since YouLaatst mocht ik meedenken over de volgorde van een EP van Duroc. Duroc is een Groningse driemansformatie, waarin m’n collega Janco de drummer is. De band timmert aardig aan de weg (heeft o.a. opgetreden in Vera, Simplon, Melkweg, 3FM, Kink FM), en doet er alles aan om met deze EP (Since You’ve Been Around) nog verder te komen.

Enfin, ik vond het prachtig met een doel naar een 4-tal goed geproduceerde nummers te luisteren en die in een bepaalde volgorde te plaatsen, ook al kwam mijn opstelling niet overeen met de uiteindelijke volgorde. Het maakte de pret er niet minder om.

Since You’ve Been Around EP van Duroc

Om een indruk te geven van de nummers van Duroc kun je hier 2 van de 4 nummers beluisteren, waaronder het titelnummer van de EP:

Je kan nog veel meer materiaal vinden op de Duroc media pagina.

Releaseparty op 19 december

Duroc groepsfotoOh ja, deze vrijdag (19 december 2008) begint om 21.00 in Simplon (Groningen) de officiële release party van de Since You’ve Been Around EP van Duroc. Mocht je dat willen bijwonen, dan vind je meer informatie op de Duroc site.

Jouw mening over Duroc

In het bovenstaande ben ik vrij objectief geweest, om je mening over deze band niet te beïnvloeden.

Ik ben dan ook erg benieuwd naar je wat je van deze nummers en Duroc vindt. Zie jij ze al doorbreken in Nederland?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Muziek interview Sandy Dane (van de Beautiful and Ugly single)
-Zal Sandy Dane met Peace, Love and Ice Cream doorbreken in Nederland?
-The Target: Met de politie op de hielen door Groningen

2 reacties

  1. Hmm. Duroc, vooral bekend van de stickers? 😛

  2. Ik vind beide nummers erg leuk 🙂

    Maar… ik vind het geluid van de zanger niet zo bijzonder. hij zingt prima, no doubt about that, maar… njaah. Ik weet het niet…

    Gaan ze doorbreken in Nederland? Mijn zegen hebben ze, maar vooralsnog ben ik nog niet écht overtuigd 😐

Reageer op dit bericht!