• 22
  • Jan, 09

Wat vind jij van de Working On A Dream single van Bruce Springsteen?

Working On A Dream - Single van Bruce SpringsteenBruce Springsteen staat weer volop in de belangstelling. Gisteren werd bekend dat hij 3 uur lang (!) op Pinkpop zal spelen. Verder komt op 27 januari zijn nieuwe album Working On A Dream uit, en de gelijknamige single is nu al te horen en te zien. Bruce heeft dit nummer daarnaast ook al een paar keer opgevoerd ten tijde van de campagne van Barack Obama. En laten we eerlijk wezen, een titel als Working On A Dream past daar toch mooi bij?

Working On A Dream video

Ik had graag hier de officiële videoclip van Working On A Dream laten zien, maar omdat Bruce nog steeds bij Sony (Columbia records) zit, lukt dat niet.  Sony vindt het namelijk erg belangrijk dat de filmpjes van haar artiesten niet zomaar op het web terecht komen (stel je voor, al die extra publiciteit) en voegt aan elke officiële release het Embedding disabled by request label toe, zodat je het alleen maar op YouTube zelf kan zien. 😥

Ik heb wel een tijdelijke video versie van Working On A Dream gevonden, die vermoedelijk waarschijnlijk wel weer snel ‘ontdekt’ en verwijderd zal worden.

Bruce Springsteen - Working On A Dream albumEnfin, ondanks dat zijn haar in deze video er eh, raar uitziet, klinkt Bruce erg optimistisch en zoals hij moet klinken, mede omdat hij weer met de E-Street Band speelt. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het gelijknamige nieuwe album, dat op 27 januari in de winkels ligt.

Wat vind jij eigenlijk van deze single van Bruce Springsteen?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Het album Working On A Dream van Springsteen is erg optimistisch
-Wat er mis is met de Greatest Hits van Springsteen & The E Street Band
-Celebration single van Madonna gaat terug in de tijd

Reageer op dit bericht!