• 23
  • Nov, 12

Songfeud – Popquiz app op Facebook

Songfeud popquiz facebook app Songfeud is een nieuwe Facebook app waarin je, vergelijkbaar met SongPop, tegen vrienden en vreemden kan strijden in vele popmuziek quizzen variërend van de jaren 60 tot nu. Songfeud bevat geen geluidsfragmenten maar gewoon tekstvragen waardoor je dit ook op je werk etc. kan spelen en niet afhankelijk bent van je speakers.

Daarnaast wil ik niet onvermeld laten dat ik betrokken ben bij deze leuke app, omdat ik de vragen heb geleverd 🙂

Enfin, zo ziet Songfeud er bijvoorbeeld uit:

Songfeud question voorbeeld 2

Zoals gezegd, de quiz is net gelanceerd en zal ongetwijfeld nog verbeterd en uitgebreid worden.

Meespelen? Zie: http://apps.facebook.com/songgfeud/

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Ik wil mijn Sign out link in Gmail terug!
-Kiss and Say Goodbye? Dat is Barry White helemaal niet!
-Leuk quiz boek: 2012 Popquizvragen

Reageer op dit bericht!