• 09
 • Feb, 09

Selah Sue en haar mooie stem in DWDD

Selah Sue gezien in DWDDAfgelopen vrijdag viel mijn mond open van verbazing toen ik de stem van Selah Sue in De Wereld Draait Door (DWDD) hoorde. Ik kon niet geloven dat deze 19 jarige Vlaamse (en beschermeling van Milow) zo’n geweldige stem had.

Wauw!

Selah Sue in De Wereld Draait Door

Het ging om dit fragment (Black Part Love) van 75 seconden, waarin vooral het tweede deel me erg aansprak. Luister zelf maar:

Selah Sue – Valerie

Nog niet overtuigd? Luister dan maar eens hoe fraai Selah Sue Valerie (Amy Winehouse/Zutons) weet te brengen:

Selah Sue in 3FM (Vera Groningen)

Tot slot nog dit stukje uit 3FM Serious Request, live vanuit Vera (Groningen):

Selah Sue gaat het maken!

Op dit moment heeft Selah Sue nog maar twee regeltjes op haar Wikipedia pagina, maar ik denk dat dat snel gaat veranderen. Met haar geweldige stem zal ze onder de vleugels van Milow en nu ook Matthijs van Nieuwkerk toch flink wat aandacht/airplay moeten krijgen.
Ik weet nog niet of haar single Black Part Love voor haar grote doorbraak zal zorgen, maar haar mooie stem zal haar toch wel ver moeten brengen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar haar nog te verschijnen eerste album.
Oh ja, op haar MySpace pagina vind je nog meer van haar muziek.

Wat vind jij van (de stem van) Selah Sue?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Tot jij mijn liefde voelt – Huub van der Lubbe in DWDD

4 reacties

 1. Bijzonder meisje, bijzonder nummer. Maar dat ze zwart zou klinken? Kom nou zeg! Ik moest wel aan Neneh Cherry’s Woman denken overigens.

 2. Ze heeft wel iets in d’r stem waarvan ik denk dat velen het associeren met een zwarte soul stem, maar daar zijn genoeg uitzonderingen op, zoals Janis Joplin of Duffy.

 3. Ik vind het niet zo bijzonder tot noch toe…

  Het idee is leuk, maar de uitvoering is er nog niet helemaal..?

 4. Kippenvel, echt kippenvel toen ik haar hoorde zingen in DWDD! WOW!!!

  Vast en zeker (of in haar geval ‘zeker en vast’ :wink:) dat we vĂ©Ă©l meer van Selah Sue zullen horen in de toekomst!

  😈 😈 😈

Reageer op dit bericht!