• 17
  • Dec, 10

Popkwiz via RSS en Twitter

Popkwiz via RSS en TwitterEen lange tijd geleden bedacht ik me dat ik mijn dagelijkse Popkwiz ook via RSS en Twitter zou kunnen aanbieden.

Enfin, vorige week ben ik daar eindelijk eens voor gaan zitten, heb een RSS feed gemaakt en deze gekoppeld met een nieuw account op Twitter.

Daarbij heb ik een stukje code aan elke pagina toegevoegd waardoor er in de adresbalk van je browser automatisch een RSS icoontje verschijnt op Popkwiz.nl:
RSS icoon in Firefox
Verder heb ik twee icoontjes (RSS en Twitter) toegevoegd aan elke Popkwiz pagina, om duidelijk te maken dat belangstellende Popquiz liefhebbers zich via Twitter of hun RSS reader kunnen abonneren op de dagelijkse Popkwiz vragen:
Twitter en RSS icoontjes op Popkwiz.nlEen abonnee krijgt hierdoor elke dag via Twitter of RSS de eerste van de drie dagelijkse vragen te zien en kan daarop bepalen of deze door wil klikken om het antwoord en de twee vervolgvragen te zien.

Ik ben benieuwd of dit aanslaat.

Enfin, ben je een liefhebber van popquiz vragen? Abonneer je dan op mijn Popkwiz feed:

of volg Popkwiz op Twitter:

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Input voor de poll op Popkwiz.nl en Popkwiz.com
-Wat doe jij met Twitter?
-Mens vs Computer – IBM supercomputer Watson speelt Jeopardy! quiz

Reageer op dit bericht!