• 20
  • Oct, 07

Nabeschouwing Popkwiz 6

Het was weer gezellig druk bij de 6e Popkwiz in Cafe W’tjewel. Popmuziekliefhebbers, stamgasten en vermaakzoekers waren weer bijeengekomen om zich te buigen over allerlei geluidsfragmenten, albumhoezen en crypto’s uit de rijke geschiedenis van de popmuziek.Popkwiz 6 uitslag Niet alleen Madonna, Elvis, Michael Jackson en de Rolling Stones waren er weer bij die avond, maar ook Radiohead, Anouk, The White Stripes en The Killers kwamen in de muziek vragen aan bod.

Een van de leukste dingen die ik bij meerdere teams tegenkwam tijdens het nakijken, was de verwarring van Jerry Garcia met Andy Garcia, toen gevraagd werd naar de voormalige frontman van de Grateful Dead.
Verder bleek een van de moeilijkste vragen het geluidsfragment Rockin’ The Trolls van BZN te zijn, omdat slechts 2 groepen dit goed hadden.

Hoe dan ook, na 3 ronden zweten en zwoegen wist team ‘4 White Russians’ de meeste punten te vergaren er werd daarmee eerste. Popkwiz 6 nabeschouwingNiet onverdienstelijk werden de teams ‘Luie Hond’ en ‘R.E.M.Spoor’, beide winnaars van eerdere edities, respectievelijk 2e en 3e. De complete uitslag, alsmede de foto’s vind je op de Popkwiz site.

Enfin, ik mag samen met mede-organisator Robert wederom terugkijken op een geslaagde avond. Het blijft geweldig dat ik op deze manier de deelnemers mag vermaken met m’n hersenspinsels over popmuziek. Het geeft me een gezonde hoeveelheid energie, waardoor ik enthousiast verder kan gaan met de voorbereidingen van de volgende Popkwiz, die hoogstwaarschijnlijk in maart 2008 plaats zal vinden.

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Input voor de poll op Popkwiz.nl en Popkwiz.com
-Kiss and Say Goodbye? Dat is Barry White helemaal niet!
-Waarom zit er geen kat in de Chinese dierenriem?

3 reacties

  1. Het was leuk 🙂 Niet helemaal mijn pakkie aan dit thema, maar we waren aardig gewapend deze keer (het 5e biertje).

    Waar ik nu serieus nieuwsgierig naar ben… 🙂

    Ergens vulden wij The Reaper in. Had jij More Cowbell ook goedgerekend?

  2. Ha, Robert had het daar laatst ook al over. Wat een geweldig stukje met Christopher Walken en Will Farrell is dat uit SNL, zie: More Cowbell

  3. […] ‘You can never have enough cowbell!‘ […]

Reageer op dit bericht!