• 09
  • Aug, 07

KT Tunstall’s Acoustic Extravaganza

KT TunstallKT Tunstall kennen we van hits zoals ‘Black Horse & The Cherry Tree’, ‘Other Side Of The World’ en ‘Suddenly I See’ van haar debut album ‘Eye To The Telescope’. Daarnaast is ‘Hold On’ de eerste single van haar binnenkort te verschijnen tweede studio album ‘Drastic Fantastic’ inmiddels al veelvoudig op de radio te horen.

KT Tunstall’s Acoustic ExtravaganzaWat velen volgens mij niet weten is dat ze na haar debut album een indrukwekkend akoestisch album (KT Tunstall’s Acoustic Extravaganza) als tussendoortje op de markt heeft gebracht. Vanaf de vrolijke opener ‘Ashes’ tot en met het breekbare ‘Throw Me A Rope’ dat het album afsluit, is dit vooral met nog niet eerder verschenen nummers gevulde album een feest voor liefhebbers van organische (met contrabas!) en intiem gebrachte muziek. Luister bijvoorbeeld eens naar het mineur intro van ‘Universe & Me’, of de trompet solo in ‘Ashes’.

Enfin, overtuig jezelf door te kijken en vooral te luisteren naar het filmpje over dit mooie akoestische album op haar website.

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Drastic Fantastic – KT Tunstall is terug!
-Soulmate – Natasha Bedingfield
-This Is The Life van Amy MacDonald

Reageer op dit bericht!