• 10
  • Sep, 07

Drastic Fantastic – KT Tunstall is terug!

KT Tunstall is terug met een nieuw album ‘Drastic Fantastic’. Drastic Fantastic - KT Tunstall - recensieAfgezien de titel ervan is het een indrukwekkend album, dat in de lijn ligt van haar vorige studio album ‘Eye To The Telescope’ maar het wel overtreft. (Voor de volledigheid, tussen deze twee albums bracht ze een mooi akoestisch album uit: Acoustic Extravaganza.)

Enfin, Drastic Fantastic is een verzameling heerlijke popsongs met vooral veel mooie melodieen. Het zal me niet verbazen dat er een aantal succesvolle hitsingels van dit album zullen verschijnen, nummers zoals Little Flavours, Funnyman, I Don’t Want You Now en Saving My Face.

Hold On is de eerste single van dit album en stijgt op dit moment in de diverse hitlijsten. Het is een erg aanstekelijk nummer, dat me op het eerste gehoor deed denken aan het tempo van de single Suddenly I See van haar vorige studio album. Vooral de laatste minuut van Hold On, wanneer het refrein herhaald wordt, en ze als haar eigen tweede stem gaat meezingen, is het moeilijk stil te blijven zitten. De video clip van Hold On valt me tegen, maar dat mag de pret van het nummer niet drukken. Probeer zelf maar of je je voeten stil kan houden:

Lezers van dit bericht lazen ook:
-KT Tunstall’s Acoustic Extravaganza
-Death Magnetic – Metallica is terug in vorm
-Anouk – Who’s Your Momma?

Een reactie

  1. Jeuj! Popkwiz-Peter heeft een weblog! En logt over KT 🙂 het kan nu al niet meer stuk 😉

Reageer op dit bericht!