• 02
  • Jul, 08

Give It 2 Me – Madonna

Give It 2 Me - MadonnaEen paar dagen geleden kwam Give It 2 Me van Madonna uit. Het is de tweede single van haar recente Hard Candy album en is zeker een van de beste nummers op dit album.

Het nummer is al vaak op de radio te horen en het ziet er naar uit dat ook dit weer een grote hit voor Madonna in Nederland zal worden.

Give It 2 Me video

De videoclip van Give It 2 Me is inmiddels al op YouTube te zien en bevat naast beelden van een dansende Madonna, ook een Pharrell Williams, die het nummer samen met Madonna schreef (en produceerde):

BTW, heeft iemand al een idee wat er elke keer te zien is in de micro-seconden durende tussenframes van deze video?

Succes?

Eigenlijk vind ik de video clip niet bijzonder, maar de aanstekelijkheid van het nummer maakt een boel goed. Ik vermoed dat dit nummer dan ook wel weer een grote hit in Nederland (top 10 hit) voor Madonna zal worden, zeker omdat het nog maar de 2e single van haar Hard Candy album is, en de buzz rondom dat album nog niet is verdwenen.

Ik vraag me af of dat ook in de VS het geval zal zijn, omdat de vorige follow-up singles (dus niet de eerste) van haar laatste twee albums daar amper de hitlijsten haalden. Wellicht dat de star power (lees: aanwezigheid) van Pharrell de nodige extra aandacht en daarmee verkopen kan stimuleren, om ervoor te zorgen dat dit Give It 2 Me daar ook een grote hit wordt.

Dat zou niet meer dan terecht zijn, omdat het het meest uptempo nummer van Hard Candy is en daarmee uitermate geschikt als single, dat dansvloeren over de hele wereld zeker voor een tijdje zal moeten weten te vullen.

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Madonna Greatest Hits Volume 3 ?
-Hard Candy – Madonna
-De 4 Minutes van Madonna op 1!

Reageer op dit bericht!