• 30
  • Oct, 07

4ever – The Veronicas

Wel eens van de Veronicas gehoord?The Secret Life Of The Veronicas De Veronicas bestaan uit Lisa en Jessica Origliasso, een Australische identieke tweeling, die vorig jaar het land Down Under op hun kop zette met singles als 4ever, Everything I’m Not en When It All Falls Apart van hun debut album ‘The Secret Life Of’. In Nederland en Belgie scoorden ze er zelfs hitjes mee.

Enfin, ik zat eind vorig jaar een keer naar TMF te kijken (toen ze nog gewoon clips uitzonden) toen hun debut single 4ever voorbij kwam. Hoewel het een Max Martin product is en het een sterke girlie-high school, nichtjes-van-Avril-Lavigne achtige uitstraling heeft, was ik er wel van onder de indruk. Veronicas  - 4everHet is een fraaie en energieke popsong, die me vooral raakte door de samenzang van de zusjes en dan met name de 2e, hoge stem in de laatste minuut van het nummer.

Op YouTube is sinds kort de eerste single (Hook Me Up) van het nieuwe, gelijknamige album van de Veronicas te vinden, maar dit nummer valt me eerlijk gezegd een beetje tegen en is lang niet zo sterk als 4ever. Ik ben benieuwd hoe het nieuwe album zal klinken.

Hierbij de clip van 4ever waarmee ze in 2006 in Australie doorbraken:

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Hook Me Up – Veronicas
-Gaat Untouched van The Veronicas eindelijk een hit worden?
-Wordt Take Me On The Floor van de Veronicas ook een hit?

Reageer op dit bericht!