• 24
  • Jun, 08

Deze vrijdag: Popkwiz in het Pakhuis te Groningen

Even een reminder om erop te wijzen dat er deze vrijdag (27-06-08) weer een Popkwiz plaats vindt in het Pakhuis te Groningen. Popkwiz 7 Groningen - het Pakhuis

Omdat we er zoveel tijd in hebben gestoken, leek me het wel waard om er een tweede post aan te wijden (en na die tijd vast nog wel een derde 🙂 ).

We hebben er in ieder geval weer een mooie multimediale quiz over de popmuziek van de 60s tot nu van gemaakt en zijn erg benieuwd hoe de teams zullen reageren op de verschillende hoesfoto’s, crypto’s en grappige geluidsfragmenten.

Voorbereidingen

Enfin, de voorbereidingen zitten er bijna op. Antwoordvellen, prijzen, pennen, snoeren, beamer, grapjes 😛 etc. Alles ligt al klaar. En sinds dit weekend zijn ook de vragen afgerond en mooi verdeeld over de verschillende ronden en ze liggen ongeduldig te wachten op de deelnemers. Deze week wil ik nog een paar laatste printjes maken en dan zit de lange voorbereidingstijd er weer op.

Maanden geleden zijn we (Robert en ik) al begonnen met de eerste voorbereidingen van deze kwiz, en dan met name het bedenken en fine-tunen van de vragen en het zorgen voor een nieuwe locatie, omdat onze vorige kwiz-spot helaas haar deuren moest sluiten.

Andere lokatie: het Pakhuis

Gelukkig konden we terecht in het onlangs vernieuwde Pakhuis (Peperstraat in Groningen) en ik ben erg benieuwd hoe dat zal gaan met de ruimte en of eerdere deelnemers het net zo gezellig (of zelfs gezelliger) vinden dan de vorige kwizzen. Ook ben ik benieuwd hoe de teams het zullen gaan doen en ik kan bijna niet wachten tot het vrijdag 21.00h is.

Ik heb er zin in! En jullie?

Peter - blog - schrift

p.s. Mocht je nog willen meedoen, dan kan dat, maar meld je dan wel snel aan, omdat we nog maar voor een paar personen ruimte hebben.

Lezers van dit bericht lazen ook:
-The Target: Met de politie op de hielen door Groningen
-Input voor de poll op Popkwiz.nl en Popkwiz.com
-Mens vs Computer – IBM supercomputer Watson speelt Jeopardy! quiz

Een reactie

  1. Damn! Mijn 2 specialisten kunnen allebei niet (vakantie, werk). En in m’n eentje ga ik het niet redden, vrees ik. Ik zal nog eens een paar andere mensen bellen. In elk geval veel plezier!

Reageer op dit bericht!