• 06
  • Feb, 09

De Back In Your Head single van Tegan & Sara

Back In Your Head single van Tegan & SaraAfgelopen week hoorde ik Back In Your Head van Tegan & Sara op de radio (Rob Stenders) en bedacht me dat deze single best wel een hit(je) zou kunnen worden in Nederland.

Het nummer wordt gekenmerkt door het simpele maar aanstekelijke piano riedeltje, en vooral de fraaie stem van eh, Tegan of Sara. Ik ken ze nog maar net, en kan deze identieke tweeling uit Canada nog niet uit elkaar halen. :mrgreen:

Video van Back in your Head

Ok, het gaat om deze single, die uitkwam in 2007, maar nu pas echt airplay krijgt:

Dancing In The Dark versie

Oh ja, ik vond op YT ook een fraaie live-in-de-radio-studio versie van Dancing In The Dark (Bruce Springsteen) gespeeld door Tegan & Sara. In deze uitvoering valt vooral hun mooie samenzang (2e stem etc.) op:

Zal Back In Your Head van Tegan & Sara een hit worden?

Tegan & Sara - Back In Your Head singleTegan & Sara timmeren al een tijdje aan de weg en tot nu toe is een echte doorbraak (lees: hit) nog uitgebleven. Desondanks delen ze al 10 jaar diverse podia met bekende artiesten, zijn hun liedjes in diverse TV series te horen, namen de White Stripes een cover van hun Walking With A Ghost single op en maakte onze Tiesto een remix van Back In Your Head.

Enfin, ze duiken steeds vaker op in allerlei dit-zou-best-wel-eens-wat-kunnen-worden lijsten, en de single Back In Your Head zou ze weer een flinke stap verder mogen brengen. Ik denk dat deze single best een hit(je) zal kunnen worden in Nederland, omdat het nummer aanstekelijk genoeg is. Hopelijk slaat dit nummer van 3fm ook over op andere zenders.

Daarbij hoop ik ook dat ze hiermee doorbreken, omdat Tegan & Sara nog veel meer in hun mars hebben en met een doorbraak meer ruimte (tijd, song-writing ervaring, producers etc.) krijgen om nog meer en wellicht nog fraaiere liedjes te maken.

Wat vind jij eigenlijk van Back In Your Head van Tegan & Sara?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-You Don’t Know – Milow single
-Sex On Fire van de Kings Of Leon moet gewoon een hit worden
-Wordt Take Me On The Floor van de Veronicas ook een hit?

Een reactie

  1. LESBISCHE TWEELING! 😮
    Zo, even een catchy title om het uitblijven van reacties op deze post tegen te gaan. 😎
    Enfin, het doet er eigenlijk niet toe, maar ik las op Wikipedia dat de tweelingzussen Tegan en Sara beide lesbisch zijn.
    Zo, gaat er nu wel iemand reageren? :mrgreen:

Reageer op dit bericht!