• 28
 • Jun, 10

Vuvuzela – de vreselijke WK toeter

De vreselijke vuvuzela a.k.a. WK toeterTOET!

Opeens was ie er dan, dat vreemde woord dat binnen een paar dagen letterlijk bij elke aardbewoner op de lippen lag. De Vuvuzela.

TOET!

In deze tijd van warme dagen en open ramen is ‘s avonds en ‘s nachts geen straat meer veilig. Overal hoor je wel iemand die zo nodig zijn (evt. haar) a-muzikaliteit moet bewijzen door op zo’n Vreselijke Vuvuzela WK toetermono toeter te blazen.

TOET! TOET!

En hierdoor veranderde heel Nederland in een grote veestapel…. zucht.

TOET!

Enfin, gelukkig ben ik niet de enige die zich stoort aan deze WK blaaspijpjes, getuige deze cartoon en deze anti-vuvuzela site.  Daarnaast zag ik laatst tot mijn vreugde, toen ik langs een reclame bureau liep, twee vuilniszakken vol met vuvuzela toeters bij de weg staan.

Goed voorbeeld doet volgen, vandaar dat ik dit aangreep om erover te bloggen (naast het feit dat dit mijn 666e post is en ik daar een toepasselijk onderwerp voor zocht. 😎 )

TOET!

Hoe denk jij eigenlijk over de Vuvuzela?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Zijn er klassieke Oranje voetbal hits?

6 reacties

 1. Mijn humoristische two cents…

  http://www.blameitonthevoices.com/2010/06/vuvuzela-instructions-manual.html

 2. Ha ha ha 🙄

 3. leuk die link 😀

  Ik vind de vuvuzela vreselijk, maar ja, duurt even en dan is de lol er weer van af. Bij mij in de straat was het even heel erg raak, maar nu hoor je ze zelden meer.

  Leukste uitspraak las ik gisteren in De Pers, (ik vertaal uit het Engels):
  “Ik baal ervan, dat als ik naar een vuvuzela concert ga, ze altijd beginnen te voetballen.”

 4. 😆 grappige uitspraak.

 5. Ik ben benieuwd of, als Oranje straks wereldkampioen is ( 😛 ja, ik ben een optimist) we nog hetzelfde denken over de vuvuzela – of wordt het dan ook in Nederland het nationale feest’intrument’, de komende jaren…?! 😮

 6. Oranje mag best WK worden, maar ik hoop dan toch dat die toeters vrij snel ‘dat is zooo 2010’ worden.

Reageer op dit bericht!