• 28
  • Feb, 08

The Nicest Thing van Kate Nash

Kate Nash - The Nicest ThingSinds ik in november Kate Nash ontdekte, draai ik haar album Made Of Bricks regelmatig en keer op keer verbaas ik me er weer over hoe getalenteerd deze 20 jarige is. Behalve haar ingtogen manier van zingen ben ik vooral onder de indruk van haar grappige en gedetailleerde teksten, zoals die van The Nicest Thing.

The Nicest Thing

The Nicest Thing is een van de liefdesliedjes op dit album en dit lieve liedje heeft zo’n fraai gedetailleerde tekst. Deze tekst komt overigens erg mooi naar voren in de onderstaande officieuze video clip, een prachtige animatie gemaakt door Music And Muffins:

Wat mij betreft wordt The Nicest Thing met deze clip meteen op single uitgebracht.

Of is dit nummer te lief om een kans te maken in de hitlijsten?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Kate Nash – Made Of Bricks

Reageer op dit bericht!