• 31
  • Jan, 08

Staking treft the Office!

Beste schrijvers gilde van Amerika,

Jullie zijn nu al bijna 3 maanden aan het staken, en eerlijk gezegd maakt het me niet zoveel uit of jullie straks meer royalties zullen ontvangen of niet. Ook het vervallen van de ceremonie rondom de Golden Globes door jullie staking heeft me niet geraakt. Of dat jullie de Grammy’s wel gewoon laten doorgaan.

Echter, ik voelde me woest en verslagen toen ik merkte dat deze staking zelfs de Dunder Mifflin Paper Company wist te treffen.

Dunder Mifflin Paper Company – The Office

Dunder Mifflin Paper Co logoDunder Mifflin is een middelgrote papierleverancier in het Noord Westen van de V.S. Sinds 2005 zijn een aantal medewerkers van het filiaal in Scranton, Pennsylvania, het onderwerp van een documentaire die inmiddels miljoenen kijkers weet te boeien. Door de Writers Guild Of America staking wordt deze documentaire-serie tijdelijk niet meer uitgezonden, en weet ik niet hoe het op dit moment, halverwege het 4e seizoen, gaat met de schattige Pam en grappige Jim, de charmant-arrogante Michael en zijn ietwat verwarde vriendin Jan, de wereldvreemde Dwight, de onzekere Toby, babyface Ryan, kille Angela, kwekkende Kelly, Oscar, Kevin, Andy, Stanley, Phyllis, Creed, Meredith en de leuke Karen.

The Office USA in Scranton

Enfin, hierbij mijn verzoek om deze verslavende serie weer van materiaal te voorzien. Ik moet echt weten hoe het verder gaat en vrees dat ik niet langer voor me zelf kan instaan indien deze staking nog lang zal duren.

Met vriendelijke groet,

Peter - blog - schrift

p.s. Als teken van goede wil plaats ik ter compensatie een linkje naar jullie stakingswebsite.

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Handbags & Gladrags – The Office muziek

2 reacties

  1. Helemaal mee eens Peter, staken is prima, als mijn lievelingsseries maar wel gewon door blijven lopen 😉

    Ik vond nog een grappig artikel met een The Office referentie: http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/19890291.html?thread=2350385011. Niet een heel boeiend onderwerp, wel een grappig eerste punt in de opsomming. 🙂

  2. Inderdaad grappig. 🙂

Reageer op dit bericht!