• 03
 • Mar, 08

Slecht nieuws

Slecht nieuws. Zucht. Net voor het weekend vernam ik dat Cafe W’tjewel eind deze week haar deuren voorgoed zal gaan sluiten.

Hierdoor zal de Kennis Kwiz van donderdag 6 maart NIET doorgaan.

Einde popkwiz en kenniskwiz

Einde Popkwiz & KennisKwiz?

Hiermee zijn de komende Kenniskwizzen voorlopig van de baan. Ook de bijna voltooide 7e halfjaarlijkse Popkwiz zal hierdoor niet doorgaan. Ik denk er nog over na om beide of een van deze kwizzen in een andere vorm voort te zetten, maar daar kan ik op dit moment nog niets over zeggen.

Ik vind het vanzelfsprekend erg jammer dat het altijd gezellige Cafe W’tjewel er mee stopt en dat hierdoor de bovenstaande kwizzen niet meer doorgaan. Ik mag in ieder geval terugkijken op een groot aantal geslaagde kwiz avonden en ben benieuwd naar jullie reacties, dan wel suggesties.

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Input voor de poll op Popkwiz.nl en Popkwiz.com

6 reacties

 1. Ow Noes! Das behoorlijk balen.

  Van de kenniskwis weet ik niet hoeveel mensen specifiek naar de weetjewel kwamen, dus dat is lastig te gokken. De popkwis had volgens mij zo’n grote schare “willekeurige” fans, dan je/jullie die met gemak kan/kunnen verplaatsen naar een andere toko. Mijn ervaring is dat zeker voor een dergelijke groep, de meeste kroegen niet erg moeilijk doen (als in, geen huur vragen), maar het moet ook passen, en gezellig zijn enzo. Ik wil best even nadenken over een mogelijke uitwijklocatie?

  En dat moet voor de kenniskwis ook mogelijk zijn, hoewel je daar de impact van het-missen-van-de-weetjewel-stamgasten misschien wat harder voelt. Aan de andere kant, als daar een paar van meegaan, en je krijgt er nieuwe stamgasten bij….

  hmmz.

 2. aargh! Wat jammer!
  Hoop idd net als Nanne dat het ergens anders voortgezet kan worden. Popkwiz moet sowieso wel lukken denk ik, hoop ik…

  Succes!

  Joost (buiten kennis)

 3. Argh, wat jammer! Maar inderdaad, als je het verhuisd naar een ander (groter) cafe, dan wordt het misschien zelfs wel nog succesvoller!

 4. Misschien is café Buckshot een alternatief?

 5. Dank jullie voor deze reacties. Ik ga er eerst even een tijdje over nadenken. De Popkwiz heeft m’n voorkeur, omdat de nieuwe versie bijna af is.
  Buckshot ken ik eigenlijk niet. Wie weet ga ik wel eens informeren. (beamer, aantal personen, aparte ruimte? etc.).

 6. Da’s balen! De Wolthoorn is misschien een alternatief, zeker als je het doordeweek wil doen. Hoewel ik natuurlijk liever heb dat je het naar het weekend verplaatst, dan kan ik ook nog eens komen 🙂

Reageer op dit bericht!