• 19
 • Jan, 10

Quiz over de dood van popsterren

Quiz over de dood van popsterrenVliegtuig ongeluk, auto ongeluk, neergeschoten, val uit het raam, ziekte, verdronken, zelfmoord, hartaanval, overdosis en stikken in eigen braaksel zijn veel voorkomende doodsoorzaken van bekende popsterren.

Ik heb hier een paar quizzen over gemaakt, waarbij gevraagd wordt naar de doodsoorzaak:

Daarnaast kun je deze quizzen ook andersom spelen. In dat geval zijn de doodsoorzaak en het jaartal gegeven, en moet je raden om welke popster het gaat:

Ben jij een beetje bekend met de doodsoorzaak van beroemde pop muzikanten?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Het Top 2000 Introspel is verdwenen in 2013: Twee alternatieven
-Grappige fictieve films over popsterren
-Word cloud quizzen van hits uit de jaren 1970-1979

6 reacties

 1. Ha,

  Leuke quizzen. Zat er toevallig laatst ook aan te denken om iets met doodsoorzaken te doen in een quiz. Ze zijn wel wat te makkelijk. Meestal is het langste of het meest specifieke antwoord het juiste. Maar ach, een goed eindscore halen is ook wel eens lekker 🙂

 2. ‘Ze zijn wel wat te makkelijk’. Wel in vergelijking met jouw quizzen 😛

 3. Hoi Peter,

  Ik wordt steeds geredirect naar de frontpage als ik een quiz wil starten. Dit gebeurt hier met alle gangbare browsers. Enig idee?

 4. Hi Jeroen. Volgens mij zou je de quizzen nu wel moeten kunnen spelen.

 5. Hoewel ik het onderwerp van de quizzen wat luguber vind, ben ik zeer verbaasd dat ik zoveel antwoorden goed had!
  Zijn ze inderdaad echt zo makkelijk of weet ik nou zoveel? 😛

 6. @Sonja: ik weet niet wat ik daarop moet antwoorden 🙄

Reageer op dit bericht!