• 25
 • Jul, 08

En de Briljante Weblog Awards gaan naar…

Briljante Weblog AwardIk heb weer een blogprijs gewonnen! Na het winnen van een Insightful Blog Award, heb ik nu ook een Briljante Weblog Award gekregen.

Te gek zou je denken, maar ik moet hier wel iets voor doen. Ik heb nu de eer om 7 andere blogs een Briljante Weblog Award te geven. Het idee van deze Awards is een leuke vondst met pay-it-forward/piramide spel achtige trekjes, dat gek genoeg wel werkt.

Dus hierbij 7 briljante weblogs die zo’n award verdienen:

Woord vooraf

Ik ontving deze Briljante Weblog Award overigens van een quiz liefhebster uit België. Bij deze mijn dank daarvoor. Leuk!

En verder, voordat er straks een paar bekenden zich beledigd gaan voelen: de jury (ik, en daar wordt niet mee gecorrespondeerd) heeft hierbij o.a. gekeken naar:

 • Blogs van bekenden 😉
 • Blogs waar ik regelmatig even kijk
 • Onderwerp relateerde blogs
 • Blogs waarbij er vaak nieuwe posts te vinden zijn (anders zou ik wel veel meer awards kunnen uitreiken 😆 ).

De 7 winnaars van de Briljante Weblog Awards:

(In willekeurige volgorde)

Ajay

Ajay Briljant Blog AwardAjay blogt regelmatig over haar muziek belevenissen en die stukjes zijn leuk om te lezen en roepen bij mij meestal wel een reactie op. Daarnaast weet ze ook hele uitgebreide beschrijvingen te geven van de 2 grootste muziekfestivals in Nederland, zodat ik er helemaal niet meer naar toe hoef om het gevoel te hebben dat ik er ook ben geweest.

Robert’s Weblog

Robert Briljant Weblog AwardRobert schrijft voornamelijk over films en filmpjes, maar weet de laatste tijd steeds vaker ook leuke en herkenbare stukjes te brengen over popmuziek, waardoor ik er meestal wel op moet reageren.

Wakkere Burgers

Wakkere Burgers Briljant Weblog AwardJaren geleden werd Wakkere Burgers opgezet als een veelbelovend blog van een aantal (studie) vrienden, en dat is het is het eigenlijk nog steeds. Dagelijks vind je hier wel een paar nieuwe posts, velen daarvan ook over muziek. Enfin, dit is er eentje die ik elke dag wel even bezoek. Oh ja, als er een bekend iemand net overleden is, dan lees je dat meestal als eerste op WB.

Weblog van Ilse

Weblog van Ilse Briljant Weblog AwardHet weblog van Ilse is wellicht niet een waar je heel vaak nieuwe posts ziet staan, maar af en toe haal ik er wel leuke informatie vandaan. Toch hoop ik stiekem dat ze weer eens wat vaker schrijft, bijvoorbeeld over haar muziekbeleving. 🙂

Weblog van Annelies

Weblog van Annelies Briljant Weblog AwardHet Weblog van Annelies ken ik nog niet zo heel lang, maar het ziet er wat onderwerpen en post frequentie veelbelovend uit. Ze schrijft met name over haar belevingen in de ICT wereld, en vooral de vrouwelijke kijk hierop maakt dit leuk om te lezen.

Andre Scholten

Eigenlijk heeft het weblog van Andre Scholten - Briljant Weblog AwardAndre Scholten deze Award eigenlijk helemaal niet nodig, omdat hij er op eigen kracht wel komt. Met zijn ideeën over o.a. SEO, analytics en webdevelopment heeft hij inmiddels een populariteit opgebouwd waar alle andere winnaars jaloers op zouden moeten zijn (inclusief ondergetekende 😉 )

Hans Schiffers’ Platenhoezen

Hans Schiffers - Briljant Weblog AwardDit is de enige winnaar waar ik geen persoonlijke band mee heb, maar wel een waarmee ik de liefde voor platenhoezen deel. Hier vind je dan ook vele klassieke hoezen. Het is wel jammer dat er het laatste jaar bijna geen nieuwe stukjes zijn gepost.

———–

Alle winnaars: gefeliciteerd met deze Briljante Weblog Awards en zorg nu dat je 7 anderen hiermee blij maakt (zodat op den duur iedereen zo’n ding heeft, en niemand meer jaloers hoeft te zijn).

Heb je nog geen BWA gewonnen?

Treur niet indien je hier (door welk misverstand dan ook) niet tussen staat. Je kan volgens mij nu 2 dingen doen:

 1. Zorg dat je weblog nog opvallender wordt, want misschien ken ik je blog nog helemaal niet, of schrijf je bijna nooit, of gaat het niet over muziek 😉
 2. Doe niets en wacht tot iemand anders je zo’n prijs geeft. En wie weet win ik nog wel zo’n ding, en mag ik weer 7 BWA’s uitreiken, zie dan 1 😆

6 reacties

 1. Hieperdepiep hoera. En dat de Wakkere Burgers veelbelovend mogen blijven!

 2. JAAAAAAAAAA, ik heb hem, ik heb hem 😀

 3. Oe, wat een eer! Dank, Peter!

  Maar ik kan toch niet beloven mijn leven te beteren met meer posts… 😉

 4. Haha, cool.. ‘kende’ je liefhebster uit belgie ook als bezoekster?
  Als iemand tijd over heeft is het misschien grappig om eens de piramide te bouwen, en die bijvoorbeeld op land, op onderwerp of iets dergelijks te visualiseren.. of gewoonal piramide.. er zitten ook dubbele tussen vast? 😉

  Hmm, anti-spam woord vergeten, dat geeft me dan mooi tijd om nog even een extra thought te doen: zou een dergelijke piramide niet gebaat zijn bij een invul-site waarbij iedereen z’n keuzes ook invult? dan kan je het automagisch bijtekenen 🙂

 5. Gefeliciteerd man!

  En ondanks dat ik het best wel laat lees (normaalgesproken had ik dit eerder gezien), mag ik mezelf ook feliciteren begrijp ik 🙂 Het is geweldig! Dank u!

 6. Hartelijk bedankt voor de uitverkiezing. Leuk dat mijn blog ondanks de weinige postings toch nog gelezen wordt.

Reageer op dit bericht!