• 10
  • Nov, 07

En de Insightful Blog Award gaat naar…

Insightful Blog Award  - Peter Meindertsma’s blogMijn blog! Mijn blog! Ik heb een award gewonnen voor m’n blog! Joepie!

Zojuist kreeg ik een erg vriendelijk mailtje waarin bekend werd gemaakt dat Peter Meindertsma’s blog een ‘Insightful Blog Award‘ heeft gewonnen.

Bij deze wil ik natuurlijk iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt: m’n agency, de fotograaf, de webmaster, de redacteuren, de research afdeling en natuurlijk de diverse gasten die ik in de loop van het bestaan van m’n blog heb mogen interviewen. Zonder jullie had ik dit nooit kunnen bereiken.

Oh ja, grote dank gaat uit naar de charmante jongedame die me voor deze Insightful Blog Award nomineerde. 😉

 
Enfin, je kan nu zelf ook iemand blij maken met een Blog Award.

Reageer op dit bericht!