• 12
 • Mar, 08

Bellen met Britney Spears

Bellen met Britney Spears(ringggg, ringggg)
(ringggg, ringggg)

B: Hello?

P: Hey Britney, this is Piedur from the Nedderlends

B: Hi Peter! Wow, how are you?

P: Great, oh, gimme a second…

(vertaling geactiveerd)

P: Hi Britney, daar ben ik weer.

B: Leuk dat je belt. Is al weer lang geleden he?

P: Ja, druk he?

B: Jeah, vertel me erover.

P: Zeg Britney, hoe gaat het eigenlijk met je? Ik lees eigenlijk alleen maar slechte eh, opmerkelijke dingen over je de laatste tijd.

B: Wel, paparazzi he? Die draaien echt alles ver. Dat is waarom toen dat duet met jullie Mark ook niet door ging…

P: Duet met Mark?

B: Ja, je weet Mark Borsato, die van dat mooie liedje over die Pizza.

P: Oh, MarCO Borsato.

B: Ja, dat is de ene. Hij heeft dat nummer toen opgenomen met Lucie Silvas of wat dan ook.

P: Wow, dat is nieuws.

B: Ja, balen.

P: Maaruh Britney, gaat het echt wel goed met je? Op de VMA’s van 2007 gaf je een niet al te sprankelend en daardoor veelbesproken optreden en je albums verkopen steeds minder dan de voorganger.

B: Huh?

P: Kijk, ik fax het je meteen.

Britney Spears album verkoop grafiek

P: Zie je?

B: Ja ja, maar wie geeft?

Britney Spears - Blackout Gimme More Piece Of MeP: Maar eh, mooi voor je dat je laatste album Blackout toch een redelijk succes mag worden genoemd. Met de eerste single Gimme More scoorde je wat positie betreft je een na grootste hit in de VS, en ook elders in de wereld ging dat aardig. Zelfs de opvolger Piece Of Me doet het aardig.

B: Ja, leuk voor me he? Jammer dat je m’n muziek niet zo leuk vindt.

P: Ha, daar hebben we het al eens over gehad. Zeg, weet je dat er mensen zijn die zich afvragen of je de 27 haalt?

B: Hee, begin jij hier nu ook niet mee.

P: Ok, ik wilde je het alleen laten weten.

B: Wat dan ook.

P: Oh ja, Britney, soms vraag ik me af of je, of je managers, een deel van je persoonlijke eh, levenstijl, bewust zo opmerkelijk maken. De society pers vreet zich er vol mee, en wat dat betreft ben je eigenlijk best wel slim bezig. Al die aandacht levert je wel airplay en verkopen op en ik vermoed dat voor een deel het succes van je Blackout album (en singles) bepaalde.

B: Ja, recht! Dus echt niet he? Poeh, het idee alleen al. Nee, ik niet. Amy Winehouse misschien, maar ik niet.

Zeg eh, ik heb nu te gaan zie ik. Ik bel je!
(…toet toet toet…)

P: Eh, doei?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Bellen met de onbereikbare Belastingdienst
-Bellen met Bryan Adams
-Britney, Beyonce en Pink Will Rock You

5 reacties

 1. Kijk aan, een muziekblog met connecties. Mooie 1 op 1 vertaling trouwens πŸ˜›

 2. Hihihi, dit was echt leuk om te lezen.

 3. “P: Hey Britney, this is Piedur from the Nedderlends”

  Ik had gewoon gelijk Kermit de Kikker in mijn hoofd na dit gelezen te hebben. Dat zegt overigens meer over mij πŸ˜‰

  Overigens zie/ hoor ik liever gelijk de nummers als je er op kunt klikken i.p.v wikipedia, maar dat is vermoed ik een kwestie van smaak (of SEO, waar ik me logsgewijs absoluut niet mee bezig hou :)).

 4. Leuk leesvoer overigens, dat had ik nog niet gezegd πŸ™‚

 5. @Ajay: Ha ha. Ik probeerde niet als Kermit te klinken, het was slechts bedoeld als een klein beetje zelfspot en ik hoop daarom dat het inderdaad meer over jou zegt πŸ™‚

  Dat van die direkt-naar-muziek links is een terechte opmerking. Ik doe dat niet voor SEO doeleinden, maar, naast het geven van aanvullende info, om zeker te weten dat de link over eh, 3 maanden nog werkt. Ik heb veel online muziekbestanden zien verdwijnen, waardoor ik m’n link weer moest aanpassen. Vandaar dat ik dat beperkt.

Reageer op dit bericht!