• 17
  • Jan, 08

Always On Your Side – Sheryl Crow

Sheryl Crow bracht in 2005 haar ‘Wildflower‘ album uit. Wildflower Sheryl Crow albumHoewel de eerste single Good Is Good haar een Grammy nominatie opleverde, werd deze single geen grote hit. Verder ontbrak dit nummer op haar meest recente verzamelaar ‘Hits & Rarities‘.

Always On Your Side

Always On Your Side werd de tweede single van ‘Wildflower’, en behaalde meer succes dan de eerste. Zo werd het een Amerikaanse top 40 hit, behaalde het de Britse top 10 en bereikte het in Canada zelfs de 2e plaats. En Nederland, tjsa…
Ook dit nummer kreeg weer een Grammy nominatie, iets wat in de carriere van Sheryl Crow inmiddels een gewoonte lijkt te zijn geworden.

Always On Your Side - Sheryl Crow - StingHet is zonder twijfel een van de mooiste nummers die Sheryl Crow ooit heeft geschreven, met deze fraaie openingsregels:

My yesterdays are all boxed up and neatly put away
But every now and then you come to mind

Met of zonder Sting?

Enfin, dit juweeltje werd in maart 2006 als duet-single uitgebracht, waarbij Sting een gastbijdrage leverde:

Op de album versie van dit nummer is Sting overigens niet te horen en eerlijk gezegd prefeer ik die album versie, wellicht omdat ik deze versie eerder leerde kennen:

Welke versie van Always On Your Side heeft jullie voorkeur, met of zonder Sting?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Hits & Rarities – Sheryl Crow
-Detours van Sheryl Crow
-Good God, de vloek van Anouk

2 reacties

  1. Nou, ik vind het niet zo’n heel leuk nummer, beetje saai. En dan wordt het toch wel net ietjes leuker als meneer Sumner meedoet 🙂

  2. Hmm, meningen lopen dus uiteen. Enfin, begrijpelijke keuze van je, gezien je interview. 🙂

Reageer op dit bericht!