• 14
 • Oct, 09

Alicia Keys is terug met de Doesn’t Mean Anything single

Doesn't Mean Anything - Alicia Keys nieuwste singleDoesn’t Mean Anything is de leuke nieuwe single van Alicia Keys.

Het liedje heeft een opvallend licht, maar tijdloos en melodieus refreintje en doet me wat pianoklank en tempo betreft sterk denken aan haar No One single van het As I Am album.

Doesn’t Mean Anything doet daarbij niet onder voor No One en ik kan me niet voorstellen dat dit geen nieuwe wereldhit voor Alicia Keys wordt.

Doesn’t Mean Anything video

Deze video is op het moment van schrijven nog niet uitgekomen, vandaar dat je hier alleen een audio-versie van Doesn’t Mean Anything vindt:

The Element Of Freedom album

Doesn't Mean Anything single van Alicia KeysDoesn’t Mean Anything is de voorloper van The Element Of Freedom, het vierde studio album van Alicia Keys, dat begin december zal worden uitgebracht. Ik ben benieuwd of ze daarmee kan laten zien dat ze verder gegroeid is. Daarbij ben ik ook benieuwd hoe goed de opvolgende singles van dit album het zullen doen. Bij haar vorige album (As I Am) werd alleen de eerst single No One een wereldhit, en viel het succes van de opvolgende singles tegen.

Enfin, laten we eerst maar afwachten hoe goed Doesn’t Mean Anything het gaat doen. Wat vind jij eigenlijk van deze single van Alicia Keys?

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Another Way To Die – Alicia Keys en Jack White doen James Bond
-As I Am – Alicia Keys
-The Element Of Freedom van Alicia Keys stelt me teleur

3 reacties

 1. Hmm, ik vind het nog niet echt spannend klinken… Jammer, maar misschien groeit het nog. Het is wel een lekker nummer voor bij de eerste nachtvorst. Kleedje, kaarsje, wijntje. 🙂

 2. Ik vind het echt een heel mooi nummer. Was in haar begin periode weg van haar muziek maar het laatste album wat ik heb gekocht was The diary of Alicia Keys. Die vond ik al beduidend minder. As i am heb ik niet eens meer gekocht. Vind No one en Superwoman wel redelijk goed overigens.
  Ben door dit nummer wel benieuwd naar haar nieuwe album!

 3. Doesn’t Mean Anything klinkt wellicht niet heel spannend, omdat het vrij licht (qua tekst, melodie) is. Maar ik vind het wel een aanstekelijk en herhalend-gedreven deuntje en weer knap dat Alicia me na 1 beluistering weer weet te overtuigen, terwijl ik me eigenlijk helemaal niet zo thuis voel in het poppy R&B genre.

  @Rebecca: As I Am vond ik een prima album, waarbij ik het nog steeds er jammer vind dat The Thing About Love niet als 2e of 3e single werd uitgebracht.
  Zie ook deze indrukwekkende live versie van dit nummer:
  http://www.youtube.com/watch?v=eee3E5soF04

Reageer op dit bericht!