• 04
  • Sep, 14

Welke programmeertalen zijn hier beschreven?

Programmeertalen en beschrijvingen quizTijdens mijn opleidingen en werkzaamheden aan allerlei projecten ben ik met diverse programmeertalen in aanraking gekomen. Het verbaast me nog steeds dat er zoveel verschillende programmeertalen bestaan (misschien zijn het er wel meer dan de gesproken talen).

Enfin, ik heb een quiz gemaakt waarin je een aantal korte beschrijvingen van (script- of) programmeertalen vindt en jij moet hier dan bij aangeven om welke taal het gaat:

2 reacties

  1. Leuk!

    Er staat 1 fout in: ASP. Dit is geen taal maar een paar objecten die door Active Script Engines wordt aangesproken. ASP kan je gebruiken in combinatie met Javascript, VBscript, Perlscript en vast nog wel meer.

  2. Haha, dank voor je oplettendheid. 🙂

    Ik heb in deze quiz een paar niet-prog/scripttalen opgenomen (HTML/AJAX/ASP) omdat die er wel vaak mee te maken hebben. Enfin, ik heb de vraagstelling iets aangepast.

Reageer op dit bericht!