• 02
 • Oct, 13

Song grid quiz 41

Deze tabel bevat 5 liedjes bestaande uit 5 woorden per titel:

Yes Love World Boogie Was
High Sir A Make Rock
I The Rollin’ Stone All
You Feel ‘n’ Over Roll
My Rockin’ Papa Can School

Herken je de titels? Laat dan hieronder de naam van de uitvoerenden achter.

14 reacties

 1. Ramones!

 2. Baccara!

 3. Cool. Die kloppen beide! 🙂

 4. The Undisputed Truth!

 5. Bob Dylan!
  zijn de uitroeptekens in de aanbieding? 😎

 6. Doe ik een vraagteken: Bob Dylan?

 7. The Undisputed Truth klopt. Eigenlijk zocht ik een andere uitvoerende groep, maar deze klopt ook (en is best een leuke versie). Weer wat geleerd 🙂

  Bob Dylan klopt ook (met ! of ?, beide reken ik goed) 🙂
  Oh ja, hierbij had o.a. ook een bekende hedendaagse zangeres prima als antwoord kunnen dienen.

 8. Aha, Bob Dylan heeft dus ook een nummer met die laatste titel. Wist ik niet, dacht dat Jan misschien doelde op Like a rolling stone (zijn 4 woorden, ik weet het), vandaar mijn vraagteken.

  Om het goed te maken noem ik de laatste artiest:
  Status Quo. Quizvraagje: van wie is het origineel?

 9. Sterker nog, Dylan heeft dat nummer geschreven (in NL werd dat een nummer 1 hit voor die hedendaagse zangeres, van 19)

  Quo klopt ook natuurlijk.
  Leuke vraag, da’s van die oude man verderop de weg 🙂

 10. Jouw antwoord kan ik niet helemaal plaatsen. Gezien de omschrijving doel je op Further on up the road, maar dat nummer is bij mijn weten niet van …. noch door hem opgenomen. Hij is wel aardig op leeftijd, dat klopt wel. Heeft de afgelopen jaren een paar keer in Nederland opgetreden, geweldige concerten.

 11. Ah, miscommunicatie dus. Ik verwees naar 2 liedjes:

  1. een lied van Dylan uit 1997, o.a. gecoverd door Billy Joel, Garth Brooks en vooral Adele.

  2. Als antwoord op je vraag, wie die hit van Status Quo heeft geschreven, gaf ik niet de artiest maar een verwijzing naar zijn enige Amerikaanse solo Top 10 hit uit 1985. Dit is dus niet Further Upon the Road, maar de titel lijkt er wel op 🙂

 12. De eerste verwijzing was geheel duidelijk, de tweede (na googlen) ook. Ben eigenlijk blijven hangen bij CCR, van zijn solowerk weet ik niet veel (zeg maar weinig tot niets).

 13. Ik ben ook niet bekend met zijn solowerk. Verder heb ik het altijd opmerkelijk gevonden dat CCR tussen 1968-1971 zoveel klassiekers/hits heeft gemaakt, maar dat hij solo dat (commerciele) succes nooit heeft weten te evenaren.

 14. Optredens van Fogerty zijn zeer de moeite! Ga dat zien.

Reageer op dit bericht!