• 04
 • Dec, 07

Pubquiz in Groningen: Donderdag 6 december

Aanstaande donderdag (6 dec) is het weer zover en staat Cafe W’tjewel weer in het teken van de Kennis Kwiz. In deze Groningse pubquiz gaat het om de algeme kennis van de deelnemende teams, waarbij de beste teams mooie prijzen zullen winnen.

Buitenkennis

Pubquiz - Algeme kennis - GroningenTeam Buitenkennis heeft diverse voorgaande edities van deze kennis quiz gewonnen en de belangrijkste vraag zal wederom zijn of ze het ditmaal weer zullen redden.

Uitdaging?

Denk jij dat je samen met een groepje vrienden voldoende algeme kennis bezit om een deuk in de reputatie van team Buitenkennis te kunnen slaan, en/of heb je gewoon zin in een leuk avondje uit? Kom dan met je team van 1-5 personen op donderdag 6 december tegen 20.00 naar het gezellige Cafe W’tjewel en ga die uitdaging aan!

Wellicht tot dan!

2 reacties

 1. Beste mensen,

  Ik stel me (ons) eerst even voor. Mijn naam is Rinus Uijl, vice-voorzitter en wedstrijdleider van SQON (www.sqon.nl), de Stichting Quizorganisatie.nl. De SQON is de Nederlandse vertegenwoordiger van de IQA, de International Quizzing Association.

  Wij organiseren jaarlijks de Nederlandse manche van het WK Quiz, dat in alle deelnemende landen ter wereld op precies hetzelfde tijdstip, 14.00 uur GMT met precies dezelfde 240 vragen in 8 categorieen gespeeld wordt, als ook het NK individueel, NK ploegen (4 personen maximaal) en het NK voor duo’s. Vanaf 2009 organiseren wij dan jaarlijks ook PK’s, proviciale kampioenschappen. En dit alles onder auspiciën van de IQA.

  Op basis van de behaalde resultaten stellen wij het Nederlands team samen, bestaande uit 4 personen, dat jaarlijks deelneemt aan het EK voor landenteams.

  Aan het komende WK en in de avonduren het NK voor duo’s hopen wij zo veel mogelijk leuke en goede quizzers uit het gehele land aan de start te zien. Dit kampioenschap wordt centraal in ons land, in Veenendaal, gehouden op 7 juni a.s.
  De bij u deelnemende mensen aan uw pubquiz nodigen wij uit het als attachment bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en zodoende een zeer spannende en genoegelijke dag te beleven. Ook zouden zij dat rechtstreeks via http://www.sqon.nl kunnen doen. En het moet mij van het hart: het noorden ontbreekt en o.i. is dat een gemis.

  Wij hopen, dat wij kunnen rekenen op jullie medewerking om mede op deze wijze een steeds sterkere quizcultuur in ons land te krijgen.

  Met vr.gr.

  Rinus Uijl
  vice-voorzitter SQON
  wedstrijdleider kampioenschappen

 2. Knock yourself out zou ik zeggen 😉

Reageer op dit bericht!