• 27
 • Mar, 15

Lyrics to speech Quiz 7

Van welke 4 liedjes (& artiesten) hoor je hier een stukje voorgelezen tekst?

1:

2:

3:

4:

En wat is het verband tussen deze liedjes?

8 reacties

 1. 3. Boomtown Rats

  https://www.youtube.com/watch?v=tJaMTtUaXng

 2. Klopt! En de link ook :smile:

 3. 4 Sting

  https://youtu.be/RGUnACEKsVE

 4. 4 is inderdaad Sting (of eigenlijk zijn beroemde bandje) en de link-video klopt ook! :smile:

 5. Hoi. Nummer twee is mijn favoriet: Rodger Hodgson, Supertramp.
  Dan dit. Ben op deze site gekomen omdat je op IEX een plaatje postte. Wilde iemand laten zien dat iedereen die iets op internet nalaat is te lokaliseren, zelfs door een eenvoudige boer als ik. Jouw plaatje van de gegevens van de hardloopwedstrijd van je vrouw leidt naar jullie identiteit. Zelf weten natuurlijk. Van mij niets te duchten, ik wilde mijn partner slechts wat aantonen. E-mailadres hierboven dus ga je gang als je me wat wilt vragen.

 6. Je antwoord bij nummer 2 klopt. Het is inderdaad Supertramp.
  De rest van je verhaal klopt niet :smile:

 7. Blijft nr.1 nog over: Pink Floyd, volgens mij (het einde van) Another Brick in the Wall pt.2?

 8. Ja, klopt ook. Dit is te horen op de album versie. Op de single is het volgens mij net niet meer te horen.

Reageer op dit bericht!