• 22
  • Sep, 07

Lieve Heather Nova

Lieve Heather Nova,

Het is ongeveer 10 jaar geleden dat ik je beter leerde kennen en ik ben nog steeds heel erg blij met je. Daarbij mag ik erg graag luisteren naar je mooie verhalen en je engel-achtige stem.

Enfin, zou je iets voor me willen doen? Heather Nova best of albumZou je voor mij een verzamel album willen uitbrengen? Je hebt na meer dan 15 jaar en 6 studio albums (waaronder Oyster, Siren, South en Storm), wel een mooie compilatie verdiend denk ik.

Ik raad je aan deze compilatie iets als ‘The Best Of’ te noemen, en niet ‘Greatest Hits’, omdat je nog niet zoveel hitsingles hebt gehad. Bovendien kun je dan voor dit album ook een paar niet-single liedjes gaan zoeken in je indrukwekkende oeuvre. Een titel als ‘The Collection’ klinkt teveel als een budget verzamelaar en ‘The Very Best Of’ of ‘The Essential’ vind ik overdreven, omdat je (gelukkig) nog springlevend bent.

Heather Nova verzamel album wens

Hierbij een aantal van je nummers die je wat mij betreft op dit album mag plaatsen: Walk This World, Maybe An Angel, Truth And Bone, Throwing Fire At The Sun, Island, London Rain, Heart & Shoulder, I’m No Angel, Virus Of The Mind, River Of Life, Fool For You, Storm, Welcome, I Have The Touch (Peter Gabriel), Ship Song (Nick Cave) en Sugar (live).

Indien ik je met dit verzamel album nog kan helpen (selectie, volgorde, hoes-ontwerp etc.), dan hoor ik het natuurlijk graag.

Liefs,

Peter - blog - schrift

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Nieuw Heather Nova album: The Jasmine Flower
-Madonna Greatest Hits Volume 3 ?
-Absolute Garbage

Reageer op dit bericht!