• 13
  • Feb, 08

Lees verder link

Beste lezer(s),

Sinds vandaag zijn er ‘lees verder’ links te vinden op Peter Meindertsma’s blog. Nieuwe berichten worden vanaf vandaag slechts gedeeltelijk op de homepage en vorige/volgende berichten pagina weergegeven, waardoor deze pagina’s overzichtelijker zijn geworden. Tevens zijn er nu 7 in plaats van 5 berichten per pagina te vinden.

Mocht u een mening over hebben over het gebruik van deze ‘lees verder’ links, dan kunt u deze als reactie op dit bericht plaatsen.

Veel leesplezier!
Peter - blog - schrift

Lezers van dit bericht lazen ook:
-Hee wereld, wacht even!
-Hallo wereld!
-Gravatars? Verkrijg je eigen Gravatar in 4 stappen

3 reacties

  1. Je weet natuurlijk mijn mening over de tekst “lees verder” 😉 Het zegt niet zoveel over de achterliggende pagina. Misschien kun je de titel van de achterliggende pagina achter “lees verder” zetten?

  2. Ik ben het met Andre eens, ‘lees meer’ is niet echt relevant voor de achterliggende pagina. Daarnaast vind ik het wel een goed idee! Wordt je startpagina overzichtelijker van!

  3. Ha, ik heb ook geprobeerd de volledige titel in de lees meer regel op charmante wijze te verwerken, maar daardoor trok die link te veel aandacht (te groot en variabel).
    De aanklikbare titel vervult eigenlijk al de relevantie functie, en daarom leek me een 2e link met als tekst ‘lees verder’ minder schadelijk.

Reageer op dit bericht!