• 02
 • Nov, 07

Evaluatie Kennis Kwiz nov 2007

Onder leiding van cafebaas Yde deden op donderdag 1 november 2007 weer verschillende groepjes mee aan de Kennis Kwiz in het Groningse Cafe W’tjewel .

Kennis Kwiz 4 - EpiloogOndanks dat de vragen, uiteenlopend van Dr. Teeth tot Dr. Zhivago, iets moeilijker waren deze keer, begint toch langzaam maar zeker deze kennis kwiz steeds meer te lijken op het onvolprezen Eggheads (BBC TV programma), omdat team Buitenkennis na dit avondje intellectueel armpje drukken wederom de meeste punten behaalde en onverslaanbaar lijkt te zijn.

De top 3 van de einduitslag zag er zo uit:
1. Team Buitenkennis
2. Team Hans
3. Team Boyz II Men

Team Buitenkennis, can anyone beat you?

5 reacties

 1. We say: “let them try!” 🙂

 2. Hey peter, hier hadden we het gister nog over:

  http://www.huiges.nl/archive/8286/van+Halen

  😀

 3. Hee, nogmaals gefeiliceerd allebei! Ik ben benieuwd of jullie in de volgende uitzending jullie ‘reputation’ weer succesvol kunnen verdedigen.
  Dank ook voor de Van Halen link. Het klinkt inderdaad erg, eh pijnlijk. Ik heb nog geprobeerd de sample-rate aan te passen van 44,1k naar 48k, maar dan krijg je een veel sterker eh, ‘helium’ geluid. Wellicht dat het toch iets anders was.

 4. hier had ik nog 2 links staan van een overtuigd 48k gelover:

  http://www.huiges.nl/archive/8287/Explanation+for+eddy+in+greensboro

  daar had ik het vandaan, het klonk wel overtuigend 🙂

 5. Wow, dat er zoveel over geschreven kan worden. Wel fascinerend. De ene helft van de reacties benadrukt de keyboard glitch, de andere helft heeft het over een gitaar die ‘out-of-tune’ is. Wat mij erg opvalt is dat het geluid zo slecht is, maar dat de band gewoon doorspeelt (profs) en het publiek maar blijft klappen. Zou het niet gewoon een montage iets zijn? Let op het stukje waarin je David Lee Roth ziet lopen met de grote opblaas microfoon. Hij heeft op dat moment geen kleine microfoon in z’n handen, maar toch zingt hij nog hoorbaar 2 keer ‘Jump’.

Reageer op dit bericht!