• 08
  • Jul, 09

Dance With Somebody van Mando Diao doet me denken aan …

Dance With Somebody - Mando Diao singleOp 3FM hoor ik Dance With Somebody van de Zweedse band Mando Diao erg vaak voorbij komen en telkens wanneer ik de instrumentale break op 3/5 van het nummer hoor, moet ik denken aan When The Rain Begins To Fall van Jermaine Jackson en Pia Zadora.

Luister zelf maar…

Dance With Somebody video

Ok, dit is de video van Dance With Somebody van Mando Diao zodat je even weer weet over welk nummer ik het heb. Deze versie begint meteen bij de instrumentale break:

When The Rain Begins To Fall video

Ok, kijk en luister nu eens naar de ‘Jermaine doet broer Michael na in een Beat It -achtige’ clip van When The Rain Begins To Fall van Jermaine Jackson en Pia Zadora, en let dan met name op het synthesizer riedeltje (tatatata-ta):.

Hoor jij de overeenkomsten tussen Dance With Somebody en When The Rain Begins To Fall ook?

3 reacties

  1. Yes, ik hoor zeker gelijkenissen!

  2. Toen ik las dat je When The Rain begins to fall wilde vergelijken dacht ik zonder te horen al “verrek” 🙂 Ergens is toch zeker wel wat eeuh.. afgekeken.

    Erg leuk overigens, Mundo Diao! *Had em ook op mijn lijstje, streep ik deze af 😉

  3. @Ajay 😈 zo besparen we elkaar mooi weer wat werk 😉

Reageer op dit bericht!