• 14
  • Dec, 07

Apache gaat tegen de stroom in

Apache hoogspanningsmastArme mensen in de Tieler- en Bommelerwaard. Zij zitten op moment van schrijven nu al meer dan een dag zonder stroom, omdat een Apache helicopter daar op 12 december tegen een hoogspanningsmast vloog. Gelukkig vielen hierbij geen gewonden of doden.

Apache

Als eerbetoon aan al deze huishoudens die hierdoor zonder stroom zitten hierbij een eh, melige versie van het bekende Apache (een hit uit 1960 voor de Shadows) van de Deense discokoning Tommy Seebach uit 1977 (om het gehele voorval wat te relativeren).

2 reacties

  1. Steeds als ik het woord Apache lees en niet gelijk weet dat het betrekking heeft op die stroomstoring, zit ik te denken aan Open Source software. Ik ben toch een grotere een nerd dan ik dacht 😉

    Aan muziek deed het me absoluut niet denken 😀

  2. Ha ha! Ik had ooit iets vergelijkbaars met een krantenbericht: ‘Aantal files in Nederland neemt toe’. Het duurde echt even voordat ik zag dat het ging om die rijen auto’s op de snelwegen. 🙂

    Wat had je trouwens op die Internet test (via WB)?

Reageer op dit bericht!