• 03
  • Oct, 09

Album Quiz 98

Ik zoek twee album titels van eenzelfde groep die in dit plaatje zijn afgebeeld. Weet jij die?

Album Quiz 98

Reageer!

3 reacties

  1. Ik zie twee albums van de Golden Earring: Naked Truth en Naked II.

  2. tjah, te laat voor het posten van de albums (die ik beide heb 🙂 ), maar ik weet uberhaubt niet of ik wel durf: ik ben bang dat de buma/stemra binnenkort geld gaat vragen voor deelname aan quizen waar beeldmerken in worden gebruikt die ooit ook iets met muziek te maken hebben gehad.

    Voor 120 euro mag je 3 keer meedoen aan een kwis met alleen beeldmateriaal, is er ook sprake van muziek dan is het een keer zo duur. Gezien dat dit natuurlijk met terugwerkende kracht wordt ingevoerd, ben ik nu al bang voor de rekening die ze me voor het bijwonen van de popquiz gaan sturen 🙁

    /rant 😀

  3. @Dennis: inderdaad. Goed! Bij deze de roem vd week voor je.

    @Nanne: 🙂

Reageer op dit bericht!