• 21
 • Feb, 09

Album Quiz 66

He wat? Ja? Wat, zijn we al live? Oh.

Dag beste kijkers. Welkom bij weer een nieuwe editie van de wekelijkse Album Quiz. Voor de nieuwe kijkers leg ik het nog een keer uit:

Je ziet hieronder 1 afbeelding met daarin 2 albumhoezen. Deze hoezen hebben iets met elkaar te maken. De kandidaat die als eerste raadt welke twee albums dit zijn, en van wie, die wint de roem van de week.

Enfin, dit is de quiz afbeelding van deze week:

Album Quiz 66Goed, laten we de kandidaten maar eens bekijken:

4 reacties

 1. Zonder enig vorm van albumhoezenkennis in dit geval herkende ik het eeeuh.. smoelwerk van Marco Borsato.

  Dat bleek te kloppen 😉 Luid en Duidelijk.

  Wat nou die gele post-it er bij doet… geen idee. Of het moet een verwijzing zijn naar Wit Licht, maar dat vind ik eigenlijk niet zo logisch.

 2. Oei, je bent al halverwege. Luid en Duidelijk is er idd eentje. Voor die gerelateerde ‘post-it’ moet je even iets verder terug in de tijd.

 3. Het is in elk geval de kleur van ‘De Waarheid’, volgens mij. Het was me alleen nog nooit opgevallen dat die een ‘vouwtje’ rechtsonder had.

  Niet dat ik ’em heb hoor! Echt niet!!! Heus niet… 😳

 4. Jep, het is idd ‘De Waarheid’. Die heeft ook geen vouwtje rechtsonder. Dat zit in deze album quiz plaatjes, net als het vraagteken.
  Enfin, de juiste antwoorden zijn bekend, bij deze wordt ook de wekelijkse roem verdeeld over de twee kandidaten en sluit ik hiermee de 66e Album Quiz uitzending af.
  Dag kijkers, en tot de volgende keer. 😎

Reageer op dit bericht!