• 27
 • Jun, 15

Album Quiz 396

Welke 9 albums zie je hier?album-quiz-396En wat zijn de 3 horizontale verbanden?

7 reacties

 1. Middelste rij gok ik op: https://www.youtube.com/watch?v=5b7bTEq62k4

 2. Ja, koel. Je hebt het verband geraden! 😈

 3. 1e rij:

  https://youtu.be/Eo8I3UQbW8s

 4. En rij 3:

  https://youtu.be/KNXOIAADTAU

  en graag een hint voor de 3e foto want ik kan dr maar niet op komen (puntje, tong)

 5. Dank voor die antwoorden.
  Maar ze zijn helaas niet die ik zoek. In de eerste rij zit het woord ‘street’ bijvoorbeeld wel in de 2e en 3e hoes, maar niet in de eerste.
  En in de derde rij komt het woordje ‘All’ niet in de titel van het laatste album voor.

  Hints voor dat laatste album: 1990, Brits/Amerikaanse groep, bestaan nog steeds. Dit album was de tegenvallende opvolger van een succesvol album uit 1987 met 5 top 40 hits. De bekende zanger en gitarist verliet de band tussen deze twee albums. Dit album uit 1990 bevatte 1 hit: ‘Save Me’ en werd in NL nog een top 10 hit. Daarna was het gedaan met hun Top 40 hits. In 1997 volgde een succesvolle reΓΌnie (met de eerder vertrokken zanger/gitarist) waardoor de band weer in hun meest succesvolle samenstelling bij elkaar kwam. Vele live optredens volgden. Een van de twee zangeressen verliet de groep, in 2003 kwam er nog een nieuw studioalbum uit van het overgebleven 4-tal. In 2014 kwam de eerder vertrokken zangeres weer terug voor live optredens, o.a. in Nederland.

  Hopelijk helpt dit πŸ™‚

 6. Nu heb ik t album, maar weet ik dus echt de link niet meer πŸ™‚

 7. Ok, nog een hint: Je gevonden links kloppen wel, en zijn ook deel van de oplossing, maar het is nog niet volledig. Positie speelt ook een rol. πŸ™‚

Reageer op dit bericht!