• 20
 • Apr, 13

Album Quiz 282

Snorren! Welke vier artiesten zie je hier?

Album Quiz 282Ik ben benieuwd 🙂

8 reacties

 1. De tweede herken ik aan de lippen die overduidelijk een enorme overbite proberen naar binnen te proppen: Freddie Mercury. De vierde is natuurlijk Frank Zappa. De derde wekt wat John Lennon gevoelens op, maar het is hem volgens mij niet. De eerste is denk ik de jongste van de drie, zo’n Kaiser Chief ofzo.

 2. Freddie en Frank kloppen! 🙂
  De derde is niet John Lennon en de eerste is de op een na jongste van dit viertal, maar zeker geen Kaiser Chief of zo. 🙂

 3. Oh dear hell, die eerste is gewoon Paul McCartney. Wat gruwelijk dat ik dat niet zie meteen. Ik heb zijn baardgerelateerde periodes verdrongen op esthetische gronden. Ik zag wel dat het een Engelsman met een babyface was, daarom dacht ik aan Kaiser Chiefs.

 4. Het is idd sir Paul! 😎

  Ok, wil iemand nog een gokje wagen voor snor #3?

 5. Ziet eruit als David Crosby

 6. Ja, dat is ‘m! Tof 🙂

 7. Haha, snorren zijn duidelijk mijn ding niet. Totaal geen idee!

 8. Voor de volledigheid, hierbij de hierboven gegeven antwoorden nog eens op een rijtje:
  1. Paul McCartney
  2. Freddie Mercury
  3. Bing Crosby
  4. Frank Zappa

Reageer op dit bericht!