• 16
 • Jun, 12

Album Quiz 238

Welke twee late jaren 80 albums zie je hier? Album Quiz 238En van wie zijn die albums?

12 reacties

 1. GNR Lies van Guns ‘n Roses, maar ik zoek nog een 2e in de afbeelding 😕

 2. GNR Lies klopt! Het andere album komt uit hetzelfde jaar en is eveneens een tweede album van een band.

 3. Deze twee albums zijn zeer fraai samen gevoegd (net als de vorige twee opgaves) en dat mag wel eens gezegd worden. Ik laat de oplossing nog even in het midden (weet hem wel) maar mag ik als tip ‘Joe Jackson’ geven (maar dat is dus niet de artiest die nog gezocht wordt)?

 4. 🙂 Dank.
  Leuke hint overigens.

 5. Grappig, toen ik dit plaatje zag was mijn eerste ingeving: Joe Jackson …

 6. Leuk! Maar is dat nog toeval? Denk jij al niet heel vaak aan Joe Jackson? 🙂

 7. Hahaha, valt mee hoor, hoewel ik zijn muziek nog steeds geweldig vind 😉

 8. Leuk 😉

 9. Ik zie dat de 2e hoes nog steeds niet is geraden. Kijk scherp naar mijn eerste hint, dan kom je er wel achter!

 10. Laat ik, ter aanvulling, een beetje helpen: Het gaat dus om een album waarvan de titel dus ook voorkomt in het oeuvre van Joe Jackson. Die titel bestaat uit 2 woorden, waarvan het eerste woord ook voorkomt in de doorbraakhit van de gezochte groep.
  Zo, ik ben benieuwd. 😎

 11. Look Sharp! Roxette 😎 Leuke hints gegeven allebei, heren 😉

 12. Jaaa!. Eindelijk! Goed! Voor jou en JWV de Roem van de Week 🙂
  Sander bedankt voor de hint en het sportieve gebaar 🙂

Reageer op dit bericht!