• 08
 • Mar, 08

Album Quiz 16

Hier is weer een nieuwe album quiz. Nog even de spelregels: Je ziet in het onderstaande plaatje 2 albumhoezen door elkaar weergegeven. Weet je welke dit zijn? Post dan je antwoord als reactie op deze post. Succes!

Album Quiz 16

6 reacties

 1. Ik zie Amy Winehouse geloof ik! Maar gene idee hoe haar album heet (en op dit moment even te lui om het op te zoeken… 😉 )

 2. Hmm, ik kijk even naar de jury.
  Wat? Ja, vind ik ook.
  Goed, ik zal het hem zeggen….
  @Robert: De jury vind dit niet voldoende.
  Iemand anders nog?
  🙂

 3. die ene is Frank van Amy Winehouse. Die andere zegt me niets.

 4. Jep. Frank is er een. Die andere, eh. Oh, wacht een hint: Die andere is het best verkochte album van 2007 in Groot Brittannie.

 5. Hmmm, ik heb echt geen idee 🙁 volgens bbc is Back To Black van Amy Winehouse het best verkochte album van 2007 in de UK… maar die cover is niet van Back To Black.

  Schiet mij maar lek, volgende week nieuwe kansen 😀

 6. Het is inderdaad Back To Black. Ik heb de 2 albums van Amy Winehouse (Frank en B2B) in een afbeelding geplaatst. Het middelste deel is afkomstig van B2B (Amy op een stoel), de rand is Amy die een hondje uitlaat (Frank album).

  Ok, beste kijkers, dat was weer een spannende aflevering van de Album Quiz hier op Peter’s Blog. Zoals kandidaat Martijn al zei: Volgende week weer nieuwe kansen. Tot dan!
  (denk hier aftiteling en eindtune) 🙂

Reageer op dit bericht!